Foot sprej

KM19.00

Foot spray – proizvod sa srebrnim jonima koji imaju učinak u smanjenju prisutnosti i neutralizaciji patogena i neprijatnih mirisa nogu.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Opis

Foot spray djeluje antiseptično, spriječava pojavu i razvoj čestih i upornih gljivičnih infekcija stopala i noktiju. Trostruko dejstvo FOOT SPRAY-a neutrališe neprijatne mirise stopala, redukuje njihovo znojenje i pruža 24 časovnu zaštitu od neprijatnih mirisa. Svojim izuzetnim antimikrobnim svojstvima joni srebra spriječavaju pojavu neugodnih mirisa stopala, ali i pojavu atletskog stopala. Koloidno srebro, najjači prirodni antibiotik i aktivirani vulkanski mineral zeolit, kao najjači antioksidans i detoksikator, najpouzdaniji su saveznici u borbi protiv neželjenih mikroorganizama koji nastanjuju i inficiraju površinu kože.

 Aktivirani vulkanski mineral Zeolit izvlači toksine iz epiderma kože i odlično tretira problem gljivičnih oboljenja noktiju i kože!

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Preporuka: Za kompletan tretman koristiti najpre Foot spray i nakon nanošenja spreja naneti Foot powder (koji redukuje znojenje i time vlagu koja je pogodna za razvoj mikroorganizama).

𝑭𝒐𝒐𝒕 𝑷𝒐𝒘𝒅𝒆𝒓 & 𝑭𝒐𝒐𝒕 𝑺𝒑𝒓𝒂𝒚

🌟 Veći dio dana provodimo u obući što često dovodi do neprijatnih mirisa, svraba, promjena na noktima i drugih nelagodnosti. Pored redovne higijene, stopalima treba dodatna njega kako bi se koža i nokti oporavili i vratili svježinu.

Antigljivični sprej i puder snagom srebrnih jona i aktiviranog vulkanskog minerala zeolita, uništavaju gljivice, bakterije i sprječavaju neprijatne mirise stopala i obuće.

Srebrni joni i aktivni vulkanski mineral ZEOLIT djeluju: ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Antigljivično ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Antiseptično ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Neutrališu neprijatne mirise stopala
✅ Redukuju znojenje⁣⁣⁣
✅ Pružaju 24h zaštitu⁣⁣⁣

Za kompletan tretman koristiti najprije Foot spray i nakon nanošenja spreja sačekati da se osuši pa nanijeti Foot powder (koji redukuje znojenje i vlagu koja je pogodna za razvoj mikroorganizama). Na jedno pakovanje pudera najčešće se iskoriste dvije bočice spreja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Foot sprej”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

TOP