Srebrna voda 1+1 GRATIS

KM16.00

Srebrna voda je proizvod potpuno neškodljiv, netoksičan i nealergijski. Sadrži jone srebra koji su najmoćniji prirodni antibiotik. Jača imuni sistem, uništava viruse, gljivice i bakterije. Blagotvorno djeluje kod svih tipova infekcija i upala. Pomaže u regeneraciji i podmlađuje organizam.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Opis

👌 SREBRNA VODA – ZAMJENA ZA IMUNO PREPARATE! 👌

❗ U borbi protiv virusa, najvažnije je jačanje imunog sistema kako bi se organizam uspješno izborio sa virusom.⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣

🧐 Kako to SREBRNA VODA pomaže u borbi protiv virusa?

💎 Snažno se bori protiv svih patogenih mikroorganizama
💎 Jača imuni sistem
⁣⁣💎 Blokira enzime koje bakterije, virusi i gljivice koriste u svom metabolizmu, usljed čega ovi izazivači bolesti ostaju bez kiseonika i hrane i raspadaju se
⁣⁣💎 Blagotvorno djeluje na sve tipove upala i infekcija
⁣⁣💎 Djeluje protiv respiratornih infekcija i infekcija usne duplje⁣⁣⁣⁣
💎 Moćno sredstvo za dezinfekciju ruku
⁣⁣⁣⁣⁣💎 Srebro je sastavni element tkiva čovječijeg organizma, a ukoliko je u nedostatku imuni sistem će nepravilno raditi ⁣⁣⁣⁣⁣


🌱 Srebrna voda je potpuno neškodljiv, netoksičan, antialergijski proizvod. Sadrži jone srebra – najdjelotvorniji prirodni antibiotik. Jača imuni sistem, smanjuje prisutnost patogenih mikroorganizama i ima blagotvoran učinak na suzbijanje svih tipova infekcija i upala. Pomaže u regeneraciji i podmlađuje organizam.

👨‍👩‍👧‍👦 Preporučuje se djeci i odraslima, kao i tokom trudnoće i dojenja.

❗ Efikasnost i pozitivan učinak Koloid Srebrne vode susrećemo kod:

✔ Kandide
✔ Stafilokoka
✔ Ešerihije Koli
✔ Pseudomonas aeruginosa
✔ Salmonele


Hiljadama godina prije nego što je stvoren prvi antibiotik, srebro je korišćeno kao jedino sredstvo u rješavanju brojnih zdravstvenih tegoba. Međutim, iako je napredak farmaceutske industrije bacio ovaj element u zapećak, vremenom su istraživanja mnogih stručnjaka dokazala da ne postoji sredstvo u prirodi koji blagotvornije djeluje na zdravlje čovjeka od srebra.

Čovjek hranjive materije, a samim tim i srebro, unosi kroz hranu. Korišćenjem vještačkih đubriva u poljoprivredi, koje je došlo sa modernizacijom društva, uništeno je čak 85% prirodnog izvora ovog minerala u zemljištu. Pošto ga u hrani koju čovjek koristi nema dovoljno, neophodno je da se ono naknadno unosi, pogotovo ukoliko se ishrana zasniva na biljkama uzgajanih korišćenjem vještačkog đubriva, što je danas najčešći slučaj. Ovako ljudski organizam ostaje bez dovoljne količine vitamina i minerala, koji bi inače prirodno trebalo da budu u tijelu.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Činjenica da domaće životinje, koje su ranije svoje obroke dobijale direktno sa pašnjaka, danas pored svakodnevne ishrane hormonskom hranom nikada ne ugledaju svjetlost dana, nam govori da sve češćom upotrebom takvih biljaka i životinja u našoj ishrani postepeno smanjujemo količinu srebra u organizmu i tako ga činimo slabijim.

Imuni sistem nam tako postaje ranjiviji i podložniji bolestima, te je zato srebro neophodno unositi u obliku koloidnog rastvora, jer tako direktno prodire u tkiva oraganizma.

TOP