Srebrna kap SINALZAN

KM15.00

Preporučuje se kod:

• Higijene nosne šupljine
• Začepljenog nosa
• Iziritirane nosne sluzokože
• Prehlade
• Kijavice (sinusne ili alergijske)
• Hronične upale sinusa
• Virusne infekcije praćene kijavicom (grip)

 

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Srebrna kap Sinalzan je izuzetno snažan rastvor za nos u spreju sa česticama jona srebra, koji se koristi kao sredstvo za higijenu nosne šupljine. Savremena, unikatna formula, kreirana po principima nano-tehnologije, Sinalzan kapi svrstava u red najjačih antibiotika. U kombinaciji sa ekstraktom bršljana, kao i etarskim uljima mente, žalfije i timijana, ekspresno pomaže u otčepljivanju sinusa, ispiranju i čišćenju nosne šupljine i uspostavljanju balansa i prirodne vlažnosti sluzokože nosa.

 

Srebrna kap Sinalzan takođe utiče i na prohodnost disajnih puteva, eliminišući pritom sve bakterije, gljivice i viruse koji putem vazduha dospjevaju na površinu sluzokože.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Srebro ima ulogu eliminacije svih virusa nakupljenih na sluzokoži nosa, čime skraćuje trajanje postojeće infekcije i umanjuje njenu jačinu. Saponini – aktivni sastojci bršljana, brzo i efikasno otklanjaju problem zapušenog nosa, blagotvorno djeluju kod sprečavanja nastanka nosnih polipa i pomažu srebrnim jonima u uklanjanju svih nepoželjnih virusa i bakterija.

 

Aktivni sastojci žalfije utiču na regeneraciju oštećene i iziritirane sluzokože i imaju pozitivan efekat na smanjenje njenog eventualnog oticanja. Sastojci mente blagotvorno hlade, dodatno ojačavaju i ublažavaju sve neugodnosti prouzrokovane isušenošću, dok timijan značajno utiče na pravilan rad disajnih puteva.

 

Ova jedinstvena kombinacija sastojaka olakšava disanje kroz nos prilikom upale sinusa, kao i u slučajevima alergijske kijavice ili alergija izazvanih polenom. Posebno se preporučuje kod jake upale sinusa, kao i kod prehlada i rinitisa praćenih kijavicom, curenjem nosa i otežanim disanjem.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

TOP