100% PRIRODNO
Biljne kapi Circular

Predstavljaju 100% prirodni proizvod za oralnu primjenu,na bazi vodenoalkoholnih ekstrakata i hidrolata 22 vrste odabranih biljaka. Kapi su posljedica decenijskog iskustva i istraživanja na polju ljekovitog bilja svih meridijana,kao i dugogodišnjeg eksperimenta u njihovoj primjeni na opšte zdravlje organizma. Njihova kompleksna formula predstavlja mješavinu hidrolata i tinktura čuvenih ljekovitih biljaka, dobijena tehnologijom posljednje generacije. Formula ljekovitih biljaka sinergističkog djelovanja, koja rješava najviše probleme krvotoka, dok u isto vrijeme ne stvara štetne posljedice, čime omogućava bezbjedno, pouzdano, efikasno i prije svega DUGOROČNO rješenje vaših zdravstvenih tegoba.

Circular kapi namjenjene su očuvanju kardiovaskularnog sistema, prevenciji i terapiji kardiovaskularnih oboljenja i vensko-kapilarnih poremećaja.

BOLJI RAD PLUĆA

ZAŠTITA SRCA

POBOLJŠAVA VID

JAČE DESNI

MOZAK

Prevencija moždanog udara

SLUH

BUBREZI

Poboljšava rad bubrega.

BOLJE VARENJE

Blagotvorno utiče na probavu i ubrzava metabolizam.

LJEPŠA KOŽA LICA

Bolja cirkulacija poboljšava kvalitet kože.

PRAVILAN RAD ORGANA

Stabilan rad nervnog sistema direktno utiče na rad svih organa kao i organizma u cjelini.

ZA BOLJU FUNKCIJU JETRE

Circular menja strukturu krvi i djeluje iscjeljujuće na kapilare!

I prije nego što je proces izrade Circulara završen, imali smo samo jedan cilj –  da ljudima pomognemo i ponudimo siguran, pouzdan i bezbjedan preparat za cirkulaciju i krvotok, koji će unaprijediti cjelokupan kapilarni sistem. Kakvi su nam kapilari i kakva nam je krv, takav nam je imunitet i kapacitet vitalnosti. Zato je Circular značajan prirodni preparat za cirkulaciju i kapilare u svim situacijama kada krvotok počinje da slabi usljed bolesti, godina starosti, prekomjerne težine, nezdrave ishrane. Circular kapi za jaču cirkulaciju, preporučuju se svima koji imaju problema sa srcem, koji su imali infarkt ili predinfarktno stanje, u cilju bolje prokrvljenosti krvnih sudova. Kapi Circular djeluju brzo i već nakon nekoliko dana osjetićete poboljšanje.

Kako djeluje?

Cirkular kapi omogućavaju bolje snabdjevanje ćelija krvnih sudova kiseonikom, čime sprječavaju i usporavaju poremećaje vensko-kapilarne cirkulacije.
Zbog svoje brze resorpcije, u krvotok ulaze direktno, za samo nekoliko sekundi. Njihova iskoristivost je maksimalna i ne trpe uticaj enzima digestivnog trakta. Sinergističkim djelovanjem, biljne kapi Cirkular daju brze rezultate, bez kontraindikacija.

  • Djeluju u najkraćem roku
  • Čuvaju i unapređuju kardiovaskularni sistem
  • Blagotvorno deluju na zid krvnih sudova
  • Smiruju mikro upale kapilara
  • Smanjuju periferni otpor u krvnim sudovima
  • Šire koronarne sudove
  • Smanjuju oksidativni stres
  • Štite od kardiovaskularnih bolesti
  • Ublažavaju bol i osećaj težine u nogama (nakon dugog mirovanja tokom bolesti)
  • Preporučuju se i zdravim osobama

ZADOVOLJNI KUPCI

Naša misija je zadovoljan kupac, jer od zdravlja nema ništa bitnije.

Andrej B. (84 godine)

„Popio sam prvu i poručio drugu bočicu, osjećam olakšanje i toplije noge.“

Aleksandar i Mila

„Circular nam je postao kućni prijatelj, podrška i oslonac, mnogo nam znači.“

Marina

„Zbog prirode posla koji radim, po celi dan sedeći, noge su mi bile uvek ledene, pijem ove kapi treću sedmicu i već osećam poboljšanje. Hvala Vam.“

POPUST 20%

PORUČITE ODMAH PO AKCIJSKOJ CIJENI

AKCIJSKA CIJENA: 23KM

TOP