Tečnost za ispiranje usta sa jonima srebra

KM12.00

Jedina tečnost za ispiranje usta sa jonima srebra

… jer je oralno zdravlje neraskidivi deo opšteg zdravlja organizma…

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Opis

Potpuno prirodan, neškodljivi preparat, mešavina jona srebra i eteričnih ulja mente, žalfije i čajnog drveta. Zahvaljujući svojim prirodnim, blagotvornim svojstvima pruža dodatnu pomoć u održavanju oralne higijene, ostavljajući za sobom prijatan i svež dah.

  • Svojim snažnim dejstvom joni srebra (nakon samo šeždeset sekundi od momenta aplikovanja tečnosti), neutrališu patogene mikroorganizme iz usne duplje, a samim tim i loš zadah iz usta.
  • Pored snažnog dejstva Tečnost pruža dugotrajnu zaštitu od plaka i osvežava dah svežim ukusom mente, a osećaj čistoće je tri puta trajniji nego samo pranje zuba. Sa izuzetno blagom koncentracijom etil alkohola, ne oštećuje zubnu gleđ i ne suši usnu duplju. Tečnost za ispiranje usta inspirisana je prirodom i pored jona srebra, kao najefikasnijeg prirodnog borca protiv patogenih mikroorganizama koji se nastanjuju u usnoj duplji, pojačana je esencijalnim uljima mente, žalfije i ekstraktom čajnog drveta.
  • Ojačava zubnu gleđ čak i na teško dostupnim mestima, pomažući u sprečavanju nastanka karijesa i eliminaciji bakterija preostalih nakon pranja zuba i sprečava nastanak plaka, glavnog uzročnika bolesti desni.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Tečnost za ispiranje usta sa jonima srebra”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

TOP