Tečnost za ispiranje usta sa jonima srebra

KM12.00

Jedina tečnost za ispiranje usta sa jonima srebra

… jer je oralno zdravlje neraskidivi deo opšteg zdravlja organizma…

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Opis

Potpuno prirodan, neškodljivi preparat, mešavina jona srebra i eteričnih ulja mente, žalfije i čajnog drveta. Zahvaljujući svojim prirodnim, blagotvornim svojstvima pruža dodatnu pomoć u održavanju oralne higijene, ostavljajući za sobom prijatan i svež dah.

  • Svojim snažnim dejstvom joni srebra (nakon samo šeždeset sekundi od momenta aplikovanja tečnosti), neutrališu patogene mikroorganizme iz usne duplje, a samim tim i loš zadah iz usta.
  • Pored snažnog dejstva Tečnost pruža dugotrajnu zaštitu od plaka i osvežava dah svežim ukusom mente, a osećaj čistoće je tri puta trajniji nego samo pranje zuba. Sa izuzetno blagom koncentracijom etil alkohola, ne oštećuje zubnu gleđ i ne suši usnu duplju. Tečnost za ispiranje usta inspirisana je prirodom i pored jona srebra, kao najefikasnijeg prirodnog borca protiv patogenih mikroorganizama koji se nastanjuju u usnoj duplji, pojačana je esencijalnim uljima mente, žalfije i ekstraktom čajnog drveta.
  • Ojačava zubnu gleđ čak i na teško dostupnim mestima, pomažući u sprečavanju nastanka karijesa i eliminaciji bakterija preostalih nakon pranja zuba i sprečava nastanak plaka, glavnog uzročnika bolesti desni.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

TOP