Akcija!

Srebrna rukavica

KM16.00

• Brzo uklanja šminku
• Efikasna kod vodootporne maskare ili ajlajnera.
• Izuzetno lako se održava (brzo se pere i suši)
• Ne iritira kožu
• Potpuno biorazgradiva
• Pogodna za putovanja

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Opis

SREBRNA RUKAVICA!!!

Skidanje šminke prije odlaska na spavanje je neophodno svakoj ženi koja želi da kožu svoga lica održi zdravom i svježom. Takođe, nakon jutarnjeg umivanja, napornog dana ili povratka iz noćnog izlaska, veoma je važno skinuti svu nečistoću koja se sakupila u porama.
SREBRNA RUKAVICA je savršena zamjena za sve preparate koji se preporučuju za skidanje šminke, jer omogućava da se koža lica očisti na jednostavan, efikasan i sasvim prirodan način.

Najsavremenija tehnološka dostignuća na polju primjene nanotehnologije su omogućila trajno integrisanje jona srebra u tkaninu SREBRNE RUKAVICE. Značaj ovakve njihove primjene je prirodna sposobnost srebra da uništava bakterije, uzročnike velikog broja kožnih oboljenja. Takođe, joni srebra ne dozvoljavaju zadržavanje istih na samoj mikrofiber tkanini, već ih uništavaju u najkraćem mogućem roku.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

PILING I TEMELjNO ČIŠĆENjE
Osim što sa Vašeg lica temeljno skida sve nanose šminke, SREBRNA RUKAVICA objedinjuje i osnovne faze kozmetičkog tretmana – čišćenje, piling, masažu i pripremu kože za dalji kozmetički tretman, čineći je time fleksibilnijom i zdravom.
Naučno je dokazano da temeljno i kvalitetno očišćena koža vidno sporije stari. Nasuprot tome, puder i sve druge vrste šminke zatvaraju pore, čime stvaraju savršenu predispoziciju za prerani nastanak bora.
SREBRNA RUKAVICA je posebno namjenjena čišćenju predjela oko očiju i čini da se sa lica bez napora skida čak i vodootporna maskara. Veoma je korisna za uspostavljanje savršenog balansa kože, jer čuva njenu pH vrijednost izbjegavajući hemikalije iz raznih preparata. Odlične rezultate SREBRNA RUKAVICA je pokazala čak i kod osoba sa najosjetljivijom kožom, bez obzira na njihov pol i životnu dob.
MATERIJAL
Višegodišnje ispitivanje nanomaterijala i njegovog dejstva na kožu je pokazalo da isti u kombinaciji sa jonima srebra apsolutno nema premca kada je riječ o njegovanju i higijeni kože lica. SREBRNA RUKAVICA je proizvedena po najvišim standardima i za njeno pranje su Vam dovoljni samo mlaka voda i sapun za ruke. Da bi se mikrovlakna fibera revitalizovala, poželjno je rukavicu barem jednom mjesečno oprati u vrućoj vodi. Nakon njene upotrebe i pranja, rukavicu prosušiti i vratiti u plastičnu kutiju.
ŠTA JE MIKROFIBER?
Materijal od kojeg je sama SREBRNA RUKAVICA napravljena predstavlja jedno od savremenih čuda nauke. Iako mu je prvobitna upotreba bila namjenjena održavanju čistoće u industriji poluprovodnika, vremenom se njegova primjena raširila na mnoge druge oblasti.
SREBRNU RUKAVICU danas čini oko tri milijarde vlakana mikrofibera, debljine dvadesetog dijela ljudske vlasi, a koja prodiru do najsitnijih pora, čime omogućavaju da površina kože bude očišćena efikasnije i temeljnije nego ikada ranije. Ova vlakna, kao i statički elektricitet koji ona proizvode, sakupljaju višak masnih naslaga, prašinu i ostale nečistoće, a zatim ih zadržavaju duboko u tkanini, odakle se kasnije spiraju običnim mlazom vode ili pranjem u veš mašini.
Naučno testiranje je pokazalo da će se antibakterijska svojstva srebra u SREBRNOJ RUKAVICI očuvati kod oko 150 pranja, nakon čega se ona može koristiti kao obična rukavica za skidanje šminke.

NAČIN UPOTREBE:
Rukavicu nakvasiti vodom, staviti je na dlan i laganim, kružnim pokretima skinuti šminku sa lica. Posle upotrebe, rukavicu oprati sapunom u mlakoj vodi i ostaviti da se osuši.
• Brzo uklanja šminku
• Efikasna kod vodootporne maskare ili ajlajnera.
• Izuzetno lako se održava (brzo se pere i suši)
• Ne iritira kožu
• Potpuno biorazgradiva
• Pogodna za putovanja

Kako biste u potpunosti iskoristili sve prednosti tretmana skidanja šminke proizvodom SREBRNA RUKAVICA, preporučuje se njena upotreba u kombinaciji sa preparatom SREBRNA ROSA.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

TOP