Akcija!

Srebrna rosa

KM10.00

Dezinfekcija ruku
Suva i osetljiva koža
Suva i beživotna kosa
Kožne infekcije i osipi
Herpes
Neprijatan miris nogu
Iritacija kože posle depilacije
Iritacija izazvana brijanjem
Genitalna područja

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Opis

Srebrna rosa

Istorijat

Koloidno srebro je prirodni antibiotik i najpouzdaniji saveznik u borbi protiv neželjenih mikroorganizama koji nastanjuju i inficiraju površinu kože. U takvom obliku, a zahvaljujući savremenoj tehnologiji, dobar glas srebra se danas širi velikom brzinom. Osnovna snaga proizvoda Srebrna rosa je vrhunski spoj znanja i vještina daleke prošlosti i tehnološkog napretka 21. vijeka.
Temelj i osnovnu kariku takvog spoja predstavlja 99,99% čisto srebro.


Djelovanje

Srebrna rosa je potpuno prirodan proizvod, koji na jednostavan način i dugotrajnim efektom umiruje kožu, hidrira je i obezbjeđuje joj pH balans. Zahvaljujući svom sastavu, Srebrna rosa blagotvorno djeluje i ublažava brojne tegobe, kao što su posjekotine, oderotine, opekotine, zapaljenja, alergije i mnoge druge.


Preporučuje se kod:

Dezinfikovanja ruku, ogrebotina, posjekotina od brijanja, opekotina, velikog broja kožnih problema i infekcija (akni, svraba, ekcema, gljivičnih oboljenja nogu, perutanja itd.)

Srebrna rosa predstavlja efikasan udar na čitavu armiju virusa, gljivica i bakterija koje svakodnevno narušavaju zdravlje i ljepotu. Sprej je istovremeno antiseptik i antioksidans. Efekti njegovog blagotvornog dejstva u tretiranju problematične kože biće vrlo brzo vidljivi. Primjenjuje se kod suve i iritirane kože koja pati za hidratacijom.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33


Dezinfekcija ruku

            
Mikroorganizmi na kožu ruku dospijevaju direktno iz vazduha, kao i fizičkim kontaktom (držači u autobusima, kvake u javnim ustanovama, novac, rukovanje sa ljudima itd.)
Redovnim raspršivanjem spreja Srebrna rosa po površini ruku, čestice srebra će se zadržati na koži i dezinfikovati je, uništavajući pritom postojeće i sprječavajući razvoj novih mikroorganizama. Na ovaj način sebi pružate sigurnu zaštitu od zaraza i infekcija sa kojima se redovno susrećemo.
Zbog svega navedenog poželjno je imati preparat pri ruci, kako bi vaša reakcija bila blagovremena.


Suva i osetljiva koža

Raspršivanje rastvora će kožu učiniti hidriranom i zdravijom. Idealan je kao podloga za šminku, koju kasnije sprejom možete i skinuti, nudeći pritom koži najbolju antibakterijsku zaštitu. Nakon samo nekoliko raspršivanja vaša koža dobija željenu mekoću i svilenkast izgled. Kada se Srebrna rosa koristi za umivanje, joni srebra stvaraju nevidljivu elektrostatičku masku koja blokira taloženje čestica poput smoga i prašine, te tako koža vašeg lica ostaje zdrava, čista i privlačna.
Svakodnevno korišćenje spreja pomaže prilikom problema sa aknama. Sprej djeluje antiseptički i snagom srebra sprječava pojavu novih akni. Njegova tajna je u tome što prodire duboko pod kožu gdje ostvaruje svoje dejstvo. Lijepa i zdrava koža je imperativ kojem je potrebno težiti do kraja života.


Suva i beživotna kosa

Loša ishrana, nepovoljni klimatski uslovi, psihosomatske smetnje, ali i ostali poremećaji znatno utiču na izgled i kvalitet kose. Primjećeno je da nanošena na glavu protiv seboreje i peruti, dovodi i do pospješivanja rasta kose. Korišćenjem Srebrne rose kosa postaje jaka, zdrava i meka.


Kožne infekcije i osipi

Rijetke su osobe koje u nekom periodu svog života nisu bolovale od određenog oblika kožne infekcije, ili barem nisu imale problema sa osipima. Razlozi ovakvih stanja su brojni, često nepoznati i ljekarima. Uočena je povezanost sa načinom ishrane, padom imuniteta, ali i nezaobilaznim mikroorganizmima (virusima, bakterijama i gljivicama) za koje se sumnja da su mogući uzročnici. Iz ovakvih razloga je poželjno redovno korišćenje Srebrne rose, čija će antibakterijska svojstva i sposobnost brzog prodiranja kroz kožu biti efikasni u otklanjanju kožnih infekcija i osipa.


Herpes

Herpesi su virusne infekcije koje imaju svoju primarnu i sekundarnu fazu, a indikuju se izbijanjem bolnih mjehurića. Osnovni razlog izbijanja svih vrsta herpesa je oslabljen imunitet. Kako na tijelu herpes ne bi doživio stanje sekundarne faze, koja je teža za tretiranje, koristite sprej Srebrna rosa.


Neprijatan miris nogu

Mikroorganizme koji šire neugodne mirise oko stopala nije lako pobijediti. Nauka nastoji da objasni zašto se uopšte moramo suočavati sa ovom neugodnom pojavom koja često zna loše da djeluje i na socijalni život pojedinca. Prekomjerno znojenje i neugodan miris stopala doslovno će nestati ako se za njihovu higijenu redovno koristi Srebrna rosa. Dovoljno je nekoliko puta dnevno poprskati stopala, obuću ili čarape i ostaviti da se osuši. Naravno, svako nastojanje da se riješite neprijatnog mirisa nogu biće uzaludno, ako pritom ne budete vodili brigu o njihovoj higijeni, kako bi broj mikroorganizama na njima bio sveden na minimum.


Iritacija kože posle depilacije

Ženama depilacija nausnica, pazuha, nogu i intimnih dijelova tijela uglavnom predstavlja neugodan tretman. Ipak, on je sastavni dio higijenskih i estetskih navika. Osim što zna da bude bolna depilacija često dovodi i do alergiskih reakcija poput svraba i crvenila kože. Da bi se ublažili ovi efekti, preporučljivo je da se sprej nanese prije i poslije depilacije. Istovremeno, koža će na tim mjestima postati glatka i nježna.


Iritacija izazvana brijanjem

Brijanje je za većinu muškaraca svakodnevna obaveza koja često dovodi do crvenila i oderotina kože lica. Kao i kod depilacije, brijanje može izazvati alergijske reakcije čije će posljedice Srebrna rosa u velikoj mjeri neutralisati. Čak i najgrublja muška koža će djelovanjem spreja odisati zdravljem i svježinom.


 Genitalna područja

Ukratko, higijena genitalnih organa, kao i zaštita od djelovanja gljivica i bakterija biće znatno izraženija uslijed redovnog korišćenja spreja Srebrna rosa.


Srebrna rosa i kućni ljubimci

Veterinari preporučuju korišćenje Srebrne rose u tretiranju kućnih ljubimaca. Mezimca i njegovo mjesto za spavanje povremeno poprskajte kako biste uklonili štetne mikroorganizme sa njegove dlake, posebno nakon boravka u prirodi, gdje u kontaktu sa drugim životinjana i zagađenom okolinom postoji mogućnost donošenja neke vrste zaraze u kuću. Efikasna je u tretiranju kožnih infekcija i infekcija ušiju kod pasa, koje znaju da budu veoma neprijatno iskustvo – kako za ljubimce, tako i za njihove vlasnike.


Dodatna upotreba

Srebrnom rosom obrišite svoj telefon, slušni aparat, okvir od naočara, češalj, tastaturu svog računara. Stavite je na sve jastuke, čaršave, pokrivače, maramice, ćebad. Raspršite po prostoriji u kojoj boravite da biste osvježili vazduh i oslobodili se patogenih mikroorganizama iz njega, poprskajte preko đubreta, navlažite krpe za sudove, daske za sječenje, peškire i eliminišite bakterije svih vrsta u kupatilu.

Sprej Srebrna rosa je pogodan i za dezinfekciju tepiha, zavjesa, stazica, itisona itd.


Način upotrebe

Preparat raspršiti na površinu kože po potrebi, utrljati i ostaviti da se osuši.


Napomena

Proizvod Srebrna rosa je na prirodnoj bazi, bez konzervansa i aditiva.


Mogu je koristiti kako odrasli, tako i djeca.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

TOP