Akcija!

Samočisteća barijerna srebrna maska sa jonima srebra i zeolitom

KM2.20

Srebrna barijerna maska je proizvod sa jonima srebra, koji imaju učinak u smanjenju prisutnosti i neutralizaciji patogena. Prednost maske ogleda se u činjenici da se njena efikasnost tokom vremena korišćenja ne smanjuje.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Opis

Srebrna barijerna maska je proizvod sa jonima srebra, koji imaju učinak u smanjenju prisutnosti i neutralizaciji patogena. Prednost maske ogleda se u činjenici da se njena efikasnost tokom vremena korišćenja ne smanjuje. Srebrna barijerna maska je kreirana ultrazvučnom jonizacijom, koja u troslojnu, zaštitnu tkaninu, trajno integriše jone srebra čistoće 99,99 Ag+ i zeolit klinoptilolit u nevidljivi molekularni film (1-2 mikrometra debljine).

Ono što Srebrnu barijernu masku izdvaja od ostalih maski na tržištu je to što se može koristiti višekratno, sve do momenta dok se fizički ne uništi, ne polije vodom ili dok se značajno ne zaprlja.

Preporuka: za efektniju borbu sa patogenim mikroorganizmima poželjno je srebrnu masku povremeno naprskati srebrnim sprejom “Rosa”.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

  • Uz svakodnevno nošenje bezbedna je za korišćenje i do 30 dana.
  • U toku dana barijerna srebrna maska se u kontinuitetu može nositi do 3 sata, nakon čega je treba skinuti, odložiti na čistu površinu i tako ostaviti 20 minuta, kako bi svojstva srebrnih jona za to vreme neutralisala patogene mikroorganizme.
  • Ovo je takozvani proces „samočišćenja” srebrne barijerne maske, koja za razliku od većine maski na tržištu, obezbeđuje veću zaštitu od infekcija.
TOP