Akcija!

Noćna krema

KM22.00

Sa zaštitnim SPF faktorom – Odlična podloga za šminku.

Tehnologijom poslednje generacije kreirali smo kremu za noćnu njegu, ko­ja u sebi sadrži čak 11 aktivnih kom­po­nenti: koenzim Q10, hijaluronsku kise­li­nu, ekstrakt Aloe, vitamin E, ši buter, ka­kao buter, ulje sjemenki grožđa, ulje avo­­kada, argana i jojobe.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Opis

O noćnoj kremi

 

KOLOID noćna krema je krema širokog spektra djelovanja. Njena jedinstvena formula sjedinjuje srebrne jone (čistoće 99,99Ag+) sa esencijalnim sastojcima potrebnim za njegu kože lica, čime predstavlja tehnološki vrhunac u promociji zdravlja i ljepote.

Poznato je da je srebro, kao prirodni element, najpouzdaniji saveznik u borbi protiv neželjenih mikroorganizama koji se nastanjuju na koži lica. Srebrni joni (čistoće 99,99Ag+) umiruju iritiranu kožu, regenerišu je i obezbjeđuju joj pH balans – jednostavno i sa dugotrajnim efektom.

 

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

 

Noćna krema se brzo apsorbuje i pouzdan je izvor kontinuirane vlažnosti, čime kožu štiti od isušivanja, a bioaktivne komponente održavaju balans između njene mladalačke vitalnosti i hidratantnih potreba. Krema prodire duboko u kožu, čime je održava vlažnom, gipkom i zdravom. Kompozicija izuzetno regenerativnih sastojaka kožu lica hrani prirodnim sastojcima i štiti je od negativnih spoljašnjih uticaja, poput vjetra, UV zraka, temperaturnih oscilacija ili mikroorganizama. Prilagođena je svim tipovima kože.

Neinvanzivno dejstvo kreme intenzivno hrani kožu po principu “iznutra ka spolja”, čime pospešuje cirkulaciju i stimuliše prirodno lučenje kolagena.

Prirodno žućkasta boja noćne kreme prouzrokovana je visokim sadržajem koenzima Q10 – osnovnog sastojka u borbi protiv prevremenog starenja kože. Integrisani sastojci ši butera, kakao butera (najveći prirodni izvori vlažnosti), biljnih ulja jojobe, argana i avokada, kremi obezbjeđuju naglašeno hidratantne karakteristike. Ekstrakt aloe i ulje semenki grožđa noćnoj kremi su obezbedili primat, kada je reč o aktivnoj regeneraciji i obogaćivanju kože antioksidansima.

Kako se koristi – benefiti

Noćnu kremu koristiti svako veče. Namjenjena je za spoljašnju upotrebu i nanosi se na suvo i čisto lice. Nakon čišćenja lica, vrhovima prstiju zahvatite malu količinu kreme, nanesite je na lice, vrat i dekolte i nježno utrljavajte blagim i kružnim pokretima.

 

Kompletna paleta KOLOID krema ne sadrži paraben i veštačke boje.

 

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

TOP