Akcija!

Foot puder

KM11.00

Puder za noge sa jonima srebra i zeolitom – prirodna formula za smanjenju prisutnosti i neutralizaciju patogena i neprijatnih mirisa nogu.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Opis

FOOT POWDER deluje antiseptično, spriječava pojavu i razvoj čestih i upornih gljivičnih infekcija stopala i noktiju. Trostruko dejstvo FOOT POWDER-a neutrališe neprijatne mirise stopala, redukuje njihovo znojenje i pruža 24- časovnu zaštitu od neprijatnih mirisa. Svojim izuzetnim antimikrobnim svojstvima joni srebra djeluju na eliminaciju neugodnih mirisa stopala i spriječavaju pojavu atletskog stopala.

Koloidno srebro, najjači prirodni antibiotik i aktivirani vulkanski mineral zeolit, kao najjači antioksidans i detoksikator, najpouzdaniji su saveznici u borbi protiv neželjenih mikroorganizama koji nastanjuju i inficiraju površinu kože. Svojim antibakterijskim svojstvima joni srebra i zeolita brzo prodiru kroz kožu, otklanjaju kožne infekcije, a stopalima pružaju prijatan, neutralan i dugotrajan miris svježine.

Pozovite nas: +387 55 22 66 33

Aktivirani vulkanski mineral Zeolit izvlači toksine iz epiderma kože i odlično tretira problem gljivičnih oboljenja noktiju i kože!


𝑭𝒐𝒐𝒕 𝑷𝒐𝒘𝒅𝒆𝒓 & 𝑭𝒐𝒐𝒕 𝑺𝒑𝒓𝒂𝒚

🌟 Veći dio dana provodimo u obući što često dovodi do neprijatnih mirisa, svraba, promjena na noktima i drugih nelagodnosti. Pored redovne higijene, stopalima treba dodatna njega kako bi se koža i nokti oporavili i vratili svježinu.

Antigljivični sprej i puder snagom srebrnih jona i aktiviranog vulkanskog minerala zeolita, uništavaju gljivice, bakterije i sprječavaju neprijatne mirise stopala i obuće.

Srebrni joni i aktivni vulkanski mineral ZEOLIT djeluju: ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Antigljivično ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Antiseptično ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Neutrališu neprijatne mirise stopala
✅ Redukuju znojenje⁣⁣⁣
✅ Pružaju 24h zaštitu⁣⁣⁣

Za kompletan tretman koristiti najprije Foot spray i nakon nanošenja spreja sačekati da se osuši pa nanijeti Foot powder (koji redukuje znojenje i vlagu koja je pogodna za razvoj mikroorganizama). Na jedno pakovanje pudera najčešće se iskoriste dvije bočice spreja.

TOP